Till huvudhemsidan

OM OSS

Ett företag med 100 års erfarenhet

Slöinge Trä & Bygg AB grundades 1901 , övertogs 1993 av Roger Carlsson och är idag ett familjeföretag. Vi är stolta över att vara din leverantör av trävaror och byggmaterial.

Vi erbjuder dig områdets bredaste sortiment direkt från vårt lager i Slöinge. Det spelar ingen roll om du är hemmafixare eller proffs, hos oss på Slöinge Trä & Bygg får du alla goda råd och all hjälp som du kan önska dig.

Känn dig alltid välkommen in i vår butik !

 


 

OM BOLIST

BOLIST AB är en inköpsorganisation som består av över 200 oberoende bygg- och/eller järnhandlare av varierande storlek och inriktning.

Ofta har handlarna varit i branschen i flera generationer och samlat på sig gedigen erfarenhet och kunnande.

Vi kan erbjuda ett brett sortiment kvalitetsprodukter till bra priser tack vare de förmånliga inköpsavtal BOLIST har med ca 200 leverantörer.

BOLIST-handlarna finns över hela landet och finns där kunderna finns. Vi är din lokala bygg- & järnhandlare och ditt självklara val när det gäller järn-, bygg- och trävaror.

När du kommer in i en BOLIST-butik är det många gånger ägaren själv som står bakom disken. Detta ger en speciell prägel på våra butiker, en prägel som ligger långt från opersonlig stormarknad.

Kom till din BOLIST-butik och upplev skillnaden!